fbpx

Lakberendezési csomagok

Célunk, hogy megrendelőink elképzeléseinek megfelelő élettereket alkossunk.

Munkánk során nélkülözhetetlen a műszaki tudás, kreativitás, a magas szintű anyagismeret és a precizitás. Ügyfeleink egyedi elképzeléseit szakmai tapasztalatainkkal ötvözve alkotunk számukra élhetőbb otthonokat.

Instantcsomag

Gyorsan, komfortosan

Szóbeli tanácsadás keretében feltérképezzük megrendelőink igényeit és ízlésvilágát, majd átbeszéljük a lehetőségeket.

Csomag tartalma

Comfortcsomag

Részletekre fókuszálva

Kétalkalmas személyes konzultáció során felmérjük a kívánt igényeket és elkészítjük a személyre szabott alaprajzi terveket és a helyiségeket bemutató élethű 3D-s látványterveket.

Csomag tartalma

Premiumcsomag

Maximális átláthatóság

Premium csomagunk a Comfort szolgáltatáson felül részletes kiviteli terveket is tartalmaz. Így az egyedi elképzeléseket konkrét látványtervek és kiviteli tervek reprezentálják.

Csomag tartalma

Visioncsomag

Kreativitás, szakértelem

Azoknak, akik pontosan tudják mit szeretnének, de nem tudják teljesen maguk elé képzelni, hogyan fog az általuk megálmodott kép a valóságban egy egységet alkotni és szeretnének biztosak lenni a dolgukban.

Csomag tartalma

 

Értékesítési csomagok

Értékesíteni szeretné ingatlanát? Mi vonzóbbá és eladhatóbbá tesszük Önnek a lehető legköltséghatékonyabb módszerekkel.

 

HOME STAGING csomag

Helyszíni bejárás során feltérképezzük az ingatlan adottságait és méreteit, ezt követően javaslatot teszünk kisebb-nagyobb átalakításokra a költséghatárokon belül. A leggyakoribb átalakítások közé tartoznak: festés, lakás kiegészítők beszerzése, lakástextíliák cseréje, világítás kiegészítése / cseréje, burkolatok feljavítása / cseréje, egyes vagy teljes bútorok cseréje.

ENTERIŐR FOTÓ csomag

Az enteriőr fotózás által lehetőséget biztosítunk különféle épületek külső és belső terének legstílusosabb bemutatására. Szolgáltatásunk célja a tér adottságait két dimenzióban, a fotó korlátozott keretei között a lehető leghitelesebben visszaadni. Tapasztalataink alapján bérbeadáskor és értékesítéskor egyaránt sokat segíthet egy-egy jól elkészített fotósorozat. Egy színvonalas, részletgazdag, stílusos enteriőr fotózás nagyban befolyásolhatja, hogy milyen „kép” alakul ki a fotók láttán az érdeklődőben!

Referenciák

Tekintse meg eddigi munkáinkat, melyben konkrét folyamatokat mutatunk be fényképekkel és látványtervekkel illiusztrálva.